Stärk din position som e-handlare i vår

Nu är datumen för vårens seminarier satta. Som tidigare är de fullproppade med bra innehåll och intressanta föreläsare.

Välkommen med din anmälan!

Digital försäljning mellan företag – nästa stora trend!

Det har länge talats om B2B-handelns kraftiga tillväxt inom den digitala försäljningen – men är det en pågående expansion eller har det just börjat bubbla?

Vi presenterar utdrag ur vår senaste rapport Digital försäljning till företag, där vi synar svenska B2B-företag och hur de ser på den digitala försäljningen. Vad händer med digitaliseringen, kan man sälja allt digitalt, vilka är hindren? Vi bjuder på trendspaning, reder ut frågetecken och sammanfattar möjligheter för dig som vill eller redan säljer på webben.

Talare

På alla seminarier har vi med oss kunniga talare som delar med sig av sin erfarenhet och berättar om trender inom e‑handeln. Läs mer om deras erfarenheter nedan.

Thomas Svensson

Thomas är Partner & Integration Manager på Svea Ekonomi. E‑handelsexpert med mångårig erfarenhet från både B2C och B2B. Alla vet att svenska B2B-företag måste öka tempot men få är beredda att satsa – varför det? Konsumentledet har drivit på digitaliseringen inom B2C som ligger långt före. Men inköparna nöjer sig inte med sämre lösningar när de handlar för sina företag än vad de får privat. Vad händer med de B2B-företag som inte vaknar? Tänk Amazon och Alibaba…

Thomas träffar du på alla våra e-handelsseminarier.


Felicia Lagerwall

Felicia är en av Sveriges mest erfarna personer inom Influencer Marketing och har ett brett nätverk bestående av starka influencers. Hon har hjälpt flera svenska företag att driva konvertering och uppnå goda resultat via just influencers. Felicia är idag en av grundarna av podcast & influencerbyrån Make Sense Media och hon älskar att föreläsa och debattera om ämnet. Missa inte när hon delar med sig av sin expertis om hur du i just podcasts når ut med rätt budskap till rätt målgrupp.

Felicia träffar du på vårt e-handelsseminarie i Visby 23 april.


Henrik Hansen

Många av Sveriges framgångsrika e-handlare och varumärken säljer till nordiska kunder, men vad krävs egentligen för att komma igång och vilka marknader väljer du först?

Henrik Hansen från MakesYouLocal ger dig en bred introduktion till den nordiska online marknaden, och efteråt kommer du förstå vilka nya möjligheter som kommer med nya internationella kunder, samtidigt som du får en bra överblick över de utmaningar som också ingår. Du kommer få konkreta tips och råd som du direkt kan använda i ditt dagliga arbete.

Henrik träffar du på våra seminarier i Visby och Linköping.


Vanja Lazic

Vanja har arbetat med momsfrågor i 10 år som både rådgivare och föreläsare. Hon är en erfaren utredare av momskonsekvenser av olika internationella projekt och närliggande områden som till exempel momsregistrering, momsdeklarationer och intrastatrapportering i olika länder.

Vanja kommer prata om hur Brexit påverkar svenska e-handlare, nya lagkrav när man säljer via elektroniska plattformer samt promemoria för ändrade momsregler vid e-handel mellan företag och konsumenter.

Vanja träffar du på våra seminarier i Visby och Malmö.


Rickard Johansson

Rickard arbetar som Partneransvarig på Specter Affärssystem. Affärsjurist med bakgrund inom bank & finans. Har även mångårig erfarenhet av försäljning från både B2C och B2B. Har också drivit egna företag bland annat inom e‑handel.

Rickard träffar du på vårt seminarie i Linköping.

Välj ort och datum här

Klicka på länkarna nedan för att välja önskat tillfälle.

Våra seminarier är helt kostnadsfria. Vi bjuder på frukost eller lunch (på några orter är det frukostseminarier på andra lunchseminarier).

Har du frågor? kontakta mig på kurt.eriksson@sveaekonomi.se eller ring 08-470 36 78